Wintec IDT800

Wintec IDT800

Wintec IDT800

Je libo něco většího a výkonějšího s dotykovým ovládáním a jednoduchým programovým vybavením, které zvládne opravdu každý?

Pak je tu Wintec IDT800 – „vše v jednom“ – s kapacitním dotykovým displejem velikosti 8″ a s OS Android. Elegantní design, tenká, nízká základna s integrovanou tiskárnou (58 mm) a zákaznickým displejem. Tato malá úhledná pokladna má i tlačítkovou klávesnici a všechny porty potřebné pro připojení periferií!

Svojí elegancí a malým rozměrem je přímo určena prodejnám s krásnými věcmi, butikům, obchodům s omezeným místem na pultu. IDT800 šetří prostor a zároveň umožňuje snadnou instalaci, práci i správu. Jednoduché je připojení pokladní zásuvky, čtečky čárových kódů atd.
Dokonalý kapacitní dotykový panel je doplněn i hardwarovou tlačítkovou klávesnicí, což výrazně usnadňuje práci a poskytuje velké uživatelské pohodlí. 

Výkonný procesor zajišťuje hladký a rychlý běh aplikací, základní deska je navržena cíleně pro pokladnu, pro optimální práci s mnoha porty. 

IDT800 je cenově nejdostupnější All-in-one v naší nabídce. Je ideální kombinací „tlačítkové“ pokladny a moderního terminálu s dotykovou obrazovkou. Kromě maloobchodu si toto krásné zařízení nachází místo i v barech, v restauracích, v kavárnách, kadeřnických a kosmetických salonech.

Cena vč DPH 13 300,-